Sabtu, 30 Agustus 2014

ο θετικό, όπ

Να είστε κατηγορηματικός - δεν είναι επιθετική ή παθητική. Ορισμό μου του ισχυρισμού είναι απλή: "Πες τι εννοείτε, εννοείτε αυτά που λέτε, και δεν είναι μέσο όταν το λέτε." Ας αυτός ο κανόνας καθοδηγούν τις συνομιλίες σας με όλους τους πελάτες και θα είστε πάντα σίγουροι, δροσερό, και στον έλεγχο και θα είστε πάντα επαγγελματίες.
2. Μίλα πιο αργά. Θα εκπλαγείτε με το πόσο πιο καθαρά μπορείτε να σκεφτείτε και πόσο έλεγχο και την εμπιστοσύνη σας να αντιμετωπίσετε όταν συνειδητά να επιβραδύνει το ρυθμό της ομιλίας. Μιλάτε αργά και μεθοδικά όταν τα συναισθηματικά ερεθίσματα σας ξεκίνησε και θα διατηρήσει την ισορροπία κατά τη διάρκεια δύσκολες συζητήσεις.

3 Περιμένετε 1-2 δευτερόλεπτα πριν απαντήσουν. Ανταποκρινόμενη άμεσα στο δύσκολο ή τακτικής πελάτες θα μπορούσε να οδηγήσει σε σας λέγοντας κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Πριν απαντήσει, πάρτε μια βαθιά ανάσα, περιμένετε τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα, και να σκεφτούμε την καλύτερη απάντηση και η καλύτερη προσέγγιση.

4 Πάρτε ένα time-out. Όταν αισθάνεστε ότι έχετε τα κουμπιά σας έχουν έσπρωξε, να κάνουν ένα διάλειμμα. Μπορείτε να πείτε στον πελάτη θα πρέπει να τον βάλει σε αναμονή, ενώ διαβάζετε ένα αρχείο, ή ό, τι δικαιολογία ακούγεται καλά στο χρόνο. Το θέμα είναι να ξεφύγουμε από τον πελάτη για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί.

5 Χρησιμοποιήστε θετική αυτο-talk. Πάω να ακούγεται σαν Δρ Phil σε αυτό το σημείο, αλλά είμαι αρκετά σοβαρή. Αντί να λέτε στον εαυτό σας, «εγώ δεν πληρώνομαι αρκετά για να βάλει επάνω με αυτό ____." Πείτε κάτι πιο θετικό, όπως "Αυτός ο τύπος πραγματικά χρειάζεται τη βοήθειά μου." Σκέψη πιο θετικά βοηθάει να ανταποκρίνονται πιο θετικά και επαγγελματικά. Αρνητικές σκέψεις οδηγούν σε αρνητικές λέξεις, και σπείρες σε μια πολύ αρνητική κατάσταση.

6. Εμφάνιση δύναμη σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Συχνά, μια λεπτή πρόταση της "δύναμης" σας είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την απευθείας χρήση της ενέργειας σας. Ως επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών μπορεί να έχετε τη δύναμη να λύσει ένα τηλεφώνημα. Θα μπορούσε να πει στον πελάτη σας: «Αν δεν σταματήσεις να φωνάζεις, θα καταγγείλει την παρούσα πρόσκληση." Όμως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα είναι πολύ πιο "ισχυρός" αν λέτε, "Θέλω να σας βοηθήσουν, αλλά όταν φωνάζουν και να με διακόψετε, σας καθιστούν δύσκολο για μένα να συνεργαστώ μαζί σας." Η τελευταία δήλωση αποδεικνύει τη δύναμή σας και το μήνυμά σας πιο σίγουρα παίρνει όλη. Η πρώτη δήλωση εξαντλεί όλα τα πυρομαχικά σας και δεν θα συνήθως διάχυτη μια οργισμένη πελάτη.

Αυτά τα απίστευτα απλές συμβουλές θα σας θέση για να κρατήσετε την ψυχραιμία σας όταν οι πελάτες παίρνουν ζεστό!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar